23 april 2023 Concertgebouw

Soms komen je allergrootste dromen uit. Ik zweef en ben in de zevende hemel. Vandaag had ik mijn debut in het Het Concertgebouw met mama, papa mijn lief, kindjes en vrienden in de zaal. Wat is die zaal ontroerdend mooi zo helemaal uitverkocht en met zulk dankbaar publiek. Met een brok in mijn keel mocht ik van de trappen afdalen en doen wat ik het allerliefste doe, solo zingen. 1000 maal dank aan Nootstroom, en Arnaud Oosterbaan. Maar ook aan mijn juf Gerda en Annett die me op dit pad heeft gebracht. En mijn lieve vriendin Julia waar ik voor deze inval klus nootjes mocht studeren. Als je dan Leon als collega en maatje op deze tour hebt voel je je gewoon thuis. Lieve An, dank voor alle gezelligheid en je prachtige stem. Becca thank you for the music! Zonder mijn lief Frank die altijd alles opvangt had dit ook nooit gekund. Ik ben zielsgelukkig🎶